OBJEDNÁVKA JÍDEL

NUXEO

Zaměstnanci

Tisková zpráva, 9.11.2017, Brno

MUDr. Lubomír Freyburg, CSc., zástupce přednosty pro léčebně preventivní péči Stomatologické kliniky Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, obdržel čestný titul České stomatologické komory "Osobnost české stomatologie" za celoživotní přínos zubnímu lékařství.

Lubomír Freyburg začal ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně pracovat hned po promoci, a to přesně před 44 lety. Nikdy v jiném zdravotnickém zařízení nepracoval, funkci zásupce přednosty pro LPP zastává přes 20 let.

Panu primáři k ocenění gratulujeme!

Stomatologická klinika ve FN u sv. Anny a LF MU jako klinické fakultní pracoviště v současné době poskytuje konzultační a specializované služby ambulantního charakteru ve všech oborech a odbornostech stomatologie/zubního lékařství. Je pracovištěm, které ošetřuje handicapované pacienty (děti nad 6 let i dospělé v celkové anestezii), komplexně řeší problémy orofaciální oblasti u polymorbidních pacientů, kteří nemohou být ošetřeni v „terénu“ a podílí se na výchovně vzdělávací a vědecko-výzkumné činnosti. V rámci výuky studentů LF MU je pracovištěm, které momentálně zajišťuje více než 90 % veškeré výuky zubních předmětů studentů oboru Zubního lékařství a výuku předmětu Stomatologie posluchačů oboru Všeobecného lékařství, dále se podílí na výuce dentálních hygienistek a také na vzdělávání zubních sester/instrumentářek a zubních techniků SZŠ.

frey1   frey2

Kontakt pro média:
Ing. Petra Veselá, asistentka ředitele a tisková mluvčí FNUSA tel.: 604 121 122, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

certifikat kvality logo

CZ06 04 epicare

emas logo CZ 000053 FNUSA

ICRC logo cz tag    logo sice  logo hobit logo kardiovize logo akademi FN21 logo dobrocentrum 1